Resa genom Norrland
Bräd- och kortspel

Expansion till brädspelet Ticket to Ride Europe, i form av ett spelbräde över Norrland och angränsande territorier i Norge och Finland. Kartan omfattar 248 rutor och 57 orter. Passar 2-4 spelare, avancerad svårighetsgrad. Innehåller (1) Karta/spelbräde 4x A3 (2) 54st anbudskort/upp...

[Läs mer]
100 bästa brädspel och kortspel
Bräd- och kortspel

2016 var året då min brädspelssamling sprängde 500-spelsvallen, och det var också det år jag kände att jag spelat nog många spel för att kunna sätta samman en top 100-lista över mina favoriter, där jag faktiskt kan rekommendera vart och ett av dessa; de f...

[Läs mer]
Kallbrand
Drakar och Demoner

Det här är ett rafflande äventyr i klassisk Drakar och Demoner Expert-anda. Äventyrarna befinner sig i Ereb Altors norra trakter utan några större bekymmer i sina liv. Men snart stundar ondsinta tider, ty i norr lurar ett hemligt sällskap vars planer kommer att påverka hjältarnas liv och försätta dem i en minst sagt kn...

[Läs mer]

Glömt ditt lösenord?

Senast inloggade

Kenneth -  2 timmar och 39 minuter sen
Danne -  2 timmar och 59 minuter sen
snerrick -  4 timmar och 5 minuter sen
MarcusMarvel -  10 timmar och 59 minuter sen
Däjn -  25 timmar och 27 minuter sen
Startsida
Lathund till Cosmic Encounter
2015-08-13
ImageStank.nu presenterar nu den första i en serie av brädspels- och kortspelsbaserade artiklar, nämligen en lathund som kortfattat beskriver artefaktkorten från brädspelet Cosmic Encounter med svensk översättning. Kan med fördel skrivas ut på A4, vikas ihop och lamineras. Lathunden innehåller sammanfattningar av alla artefaktkort i Fantasy Flights grundversion av spelet, samt de artefakter som inkluderas i expansionerna Cosmic Incursion och Cosmic Dominion.
 
Välkommen till Nehwon!
2015-04-28
Image
En ny artikel på stank.nu ger en beskrivning av världen Nehwon, känd genom Fritz Leibers berättelser om Lankhmar. Nehwon har länge varit en populär värld att skildra, inte minst i rollspelssammanhang, men dessa skildringar har som regel också ofta motsagt mycket av den information som ges i böckerna så därför har författaren här strävat efter att ge läsaren en mer samstämmig bild.
Läs mer...
 
Djuren är väl också männskor?
2015-01-13
Image
Ja de e just va de é. I rollspelens värld i alla fall. I en ny artikel på stank.nu presenteras tre stycken spelledarpersoner: den bistre och vaksamme örnen, herr Dunmal; den snabbslående och kvicke falken, herr Falk; och det listiga och nattjagande ormynglet, fröken Nimiane. Samtliga var ursprungligen skapade för Drakar och Demoner men kan lätt anpassas för att passa in i valfri riddar- eller fantasykampanj.
Läs mer...
 
Kartor och brädspel
2014-08-06
ImageMissa inte alla nya och nygamla artiklar på Stank.nu. Alldeles purfärsk är en karta över Nehwon (Fafhrd och Gråkatts värld) som så småningom kommer att ackompanjeras av en längre artikel om samma värld. Kolla gärna in "Den vilda jakten på Promisca" samtidigt - ett äventyr satt i samma värld. Dessutom har vi glömt att flagga för den artikel som kom precis innan årsskiftet, nämligen Settlers Expert, en avancerad expansion till ett av de mest klassiska brädspelen. Enjoy!
Läs mer...
 
Kortspel på stank.nu
2012-05-24
Image
Nu kan du ladda hem ett komplett kortspel från stank.nu som låter dig ta rollen av en magikerlärling någonstans i Ars Magicas eller Drakar och Demoner Magis klassiska värld. Blir du den som kokar de finaste elixiren och vinner mästermagikernas gunst? Dags att ta reda på det! 
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 6 - 10 av 37