Resa genom Norrland
Bräd- och kortspel

Expansion till brädspelet Ticket to Ride Europe, i form av ett spelbräde över Norrland och angränsande territorier i Norge och Finland. Kartan omfattar 248 rutor och 57 orter. Passar 2-4 spelare, avancerad svårighetsgrad. Innehåller (1) Karta/spelbräde 4x A3 (2) 54st anbudskort/upp...

[Läs mer]
100 bästa brädspel och kortspel
Bräd- och kortspel

2016 var året då min brädspelssamling sprängde 500-spelsvallen, och det var också det år jag kände att jag spelat nog många spel för att kunna sätta samman en top 100-lista över mina favoriter, där jag faktiskt kan rekommendera vart och ett av dessa; de f...

[Läs mer]
Vikingatida pilar
Viking

Under vikingatiden användes olika pilsorter vid olika situationer, t ex eldpilar och pansarbrytande pilar i strid, fågelpilar för att inte skada bytet etc. I den här artikeln om vikingatida pilar till rollspelet Viking beskrivs både regler för tillverkning och olika data för de olika pilsorterna. Mycket nöje!

[Läs mer]

Glömt ditt lösenord?

Senast inloggade

Kenneth -  2 timmar och 7 minuter sen
snerrick -  2 timmar och 56 minuter sen
eriksson -  4 timmar och 49 minuter sen
Danne -  11 timmar och 46 minuter sen
MarcusMarvel -  36 timmar och 42 minuter sen
Startsida
Weird Quest #7 ute nu!
2008-11-20
Image
Ett nostalginummer av Daniel Lehtos härliga rollspelsfansin finns nu till nedladdning här på www.stank.nu. Och inte nog med det: vi  kan dessutom bjuda på en bilaga till samma nummer, nämligen ett äventyr till fatasyvärlden Bisca Baren. Laddar ner nummer 7, som ursprungligen såg dagens ljus 1998, gör ni genom att klicka här .
 
Välkommen till nya Stank.nu
2008-11-03
Image

Startskottet för den nya Stank har gått och det du nu bevittnar är resultatet av våra ansträngningar för att göra webbsidan mera modern och ändamålsorienterad. Vi hoppas att detta skall vara till belåtenhet och vill samtidigt passa på att lotsa in er i de nya funktionerna på sidan.

Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 36 - 37 av 37