Resa genom Norrland
Bräd- och kortspel

Expansion till brädspelet Ticket to Ride Europe, i form av ett spelbräde över Norrland och angränsande territorier i Norge och Finland. Kartan omfattar 248 rutor och 57 orter. Passar 2-4 spelare, avancerad svårighetsgrad. Innehåller (1) Karta/spelbräde 4x A3 (2) 54st anbudskort/upp...

[Läs mer]
100 bästa brädspel och kortspel
Bräd- och kortspel

2016 var året då min brädspelssamling sprängde 500-spelsvallen, och det var också det år jag kände att jag spelat nog många spel för att kunna sätta samman en top 100-lista över mina favoriter, där jag faktiskt kan rekommendera vart och ett av dessa; de f...

[Läs mer]
Balladen om baronens döttrar
Drakar och Demoner

Ett rafflande(?) äventyr till Drakar och Demoner Expert där rollpersonerna tar ett dumt litet snedsteg i närvaron av två döttrar till en baron...

[Läs mer]

Glömt ditt lösenord?

Senast inloggade

snerrick -  11 minuter sen
Däjn -  30 timmar och 41 minuter sen
Danne -  31 timmar och 48 minuter sen
Bastardo -  44 timmar och 16 minuter sen
eriksson -  45 timmar och 3 minuter sen
Startsida
Läs en synnerligen belysande skrift af fru Martha Pickens
2009-10-20
Image
Fru Martha Pickens låter oss glänta på SAVEs arkiv och presenterar en text tänkt att sammanfatta hennes studier så långt rörande människans inre. Fru Pickens tack går till Helena Blavatsky för ovärderlig hjälp genom upplåtande av delar av hennes boksamling, inte minst hennes egna skrifter. Artikeln, som kan laddas hem här från stank.nu, kan användas som handout eller som inspiration för äventyr i Det Okända.
 
Solsting eller ren CHOCK?
2009-08-18
Image
Den här gången är det inga kalla kårar som gäller, utan snarare gassande ökenhetta och ett varmt mottagande för SAVEs utsända i Egypten - solens och de urgamla mysteriernas rike. Nu kan du ladda hem ett 86 sidor långt äventyr till CHOCK härifrån stank.nu, författat av Daniel Nordström. Äventyret, som kallas De dödas stad, utspelar sig i Egyptens öken bland ormar och bortglömda gravar strax efter andra världskrigets slut.
 
Mer WQ åt folket!
2009-07-04
Image
Det nittonde numret av Daniel Lehtos Weird Quest bjuder på hela 119 sidor rollspel och annat trevligt. Merparten av numret är vikt åt ett äventyr för 80-talsvarianten av Mutant. Observera att numret är uppdelat på tre separata filer, namngivna WQ19 del 1, 2 och 3.
 
Weird Quest #18 ute nu
2009-06-13
Image
Årets första nummer, det 18:e i ordningen. Bland artiklarna märks bl a "Mannen som inte fanns" (ett äventyr till Star Wars D6), "Arvet efter Skywalker" (en alternativ spelmiljö till SWD6) och Combat Cars Redux (regler till brädspelsklassikern).
Läs mer...
 
Ny samlarfigurspelstidning
2009-05-25
Image
Idag finns det fler aktiva samlarfigurspel än vad det finns traditionella figurspel och eftersom samlarfigurspelaren ofta har erfarenhet, och är intresserad, av fler samlarfigurspel så känns en tidning med fokus på olika samlarfigurspel om ett intressant och spännande projekt. Liknande tidningar finns redan utomlands men tanken med en svensk tidning om samlarfigurspel är att stödja den svenska samlarfigurspelshobbyn med material skrivet på svenska. Därför startades Dejarik.
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 26 - 30 av 37