Resa genom Norrland
Bräd- och kortspel

Expansion till brädspelet Ticket to Ride Europe, i form av ett spelbräde över Norrland och angränsande territorier i Norge och Finland. Kartan omfattar 248 rutor och 57 orter. Passar 2-4 spelare, avancerad svårighetsgrad. Innehåller (1) Karta/spelbräde 4x A3 (2) 54st anbudskort/upp...

[Läs mer]
100 bästa brädspel och kortspel
Bräd- och kortspel

2016 var året då min brädspelssamling sprängde 500-spelsvallen, och det var också det år jag kände att jag spelat nog många spel för att kunna sätta samman en top 100-lista över mina favoriter, där jag faktiskt kan rekommendera vart och ett av dessa; de f...

[Läs mer]
Den ofödde
Chock

Den ofödde utspelar sig under en regnig höst i slutet av artonhundratalet. Rollpersonerna blir ombedda av S.A.V.E. att undersöka en påstådd hemsökelse i det lilla samhället Langdale i North York Moors. Allteftersom utvecklar sig en allt mer rysansvärd historia inbegripande gränslös kärlek, förvridet vansinne och ond br...

[Läs mer]

Glömt ditt lösenord?

Senast inloggade

snerrick -  10 minuter sen
Däjn -  30 timmar och 41 minuter sen
Danne -  31 timmar och 47 minuter sen
Bastardo -  44 timmar och 16 minuter sen
eriksson -  45 timmar och 2 minuter sen
Startsida
Systemunderhåll
2010-06-11
Image

Hej alla stankbesökare! På lördagskvällen den 12 juni kommer stank.nu stängas pga systemunderhåll. Men räds icke. Vi är tillbaka senast under söndagen.

 
Vad ska du göra i helgen? Skriva?
2010-04-30
Image
Har du funderat på att skriva en artikel som har anknytning till spel såsom rollspel, brädspel, kortspel eller annat? Tryter inspirationen, räcker tiden inte till, eller vet du helt enkelt inte hur du ska börja? Nu finns hjälp att tillgå: kolla in vår nya artikel - i fyra enkla steg beskriver vi hur du kan gå till väga för att komma igång med och inte minst fullfölja ditt artikelskrivande. Ladda hem artikeln "Skriv!" redan ikväll.
Läs mer...
 
Har du besökt Danger Room?
2010-02-28
Image
Om inte bör du ta dig en titt genast. HeroClix: Danger Room! är Svea rikes kanske mest uttömande sida med artiklar, tutorials, diskussionsforum och nyheter om samlarfigurselet HeroClix. Efter en tids frånvaro är vi nu tillbaka med full kraft! Upplev the Ultimate Power of HeroClix: Danger Room!
Läs mer...
 
Nya fansin på stank.nu
2010-02-17
Image
För er som gillar fansin är detta en bra vecka. Dels släpper vi en digitalversion av pappersfansinet Stank, närmare bestämt #5 som kom 2002. Dessutom är det dags för ett nytt nummer av figurspelstidningen Dejarik! Dejarik nr 2 innehåller bland annat tre artiklar till Star Wars Miniatures och två artiklar till HorrorClix.
 
Kalla kårar i vintermörkret
2009-12-31
Image
Det är vinternatt. Mörkret är ogenomträngligt, kylan lamslående; och vem vet vad som lurar där ute? Rytmen från ditt hjärtas slag stegras, högre, högre... Kalla kårar löper längs din rygg! Fira det nya året med att värva fler medlemmar till SAVE, kanske med hjälp av de förenklade regler till Chock - rätt och slätt kallade Kalla kårar - som nu finns att ladda hem här från www.stank.nu.
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 21 - 25 av 37