Resa genom Norrland
Bräd- och kortspel

Expansion till brädspelet Ticket to Ride Europe, i form av ett spelbräde över Norrland och angränsande territorier i Norge och Finland. Kartan omfattar 248 rutor och 57 orter. Passar 2-4 spelare, avancerad svårighetsgrad. Innehåller (1) Karta/spelbräde 4x A3 (2) 54st anbudskort/upp...

[Läs mer]
100 bästa brädspel och kortspel
Bräd- och kortspel

2016 var året då min brädspelssamling sprängde 500-spelsvallen, och det var också det år jag kände att jag spelat nog många spel för att kunna sätta samman en top 100-lista över mina favoriter, där jag faktiskt kan rekommendera vart och ett av dessa; de f...

[Läs mer]
De dödas stad
Chock

De dödas stad är ett CHOCK-äventyr för 4-8 erfarna rollpersoner. Äventyret utspelar sig i Egyptens varma öken bland ormar och bortglömda gravar strax efter andra världskrigets slut.

[Läs mer]

Glömt ditt lösenord?

Senast inloggade

snerrick -  11 minuter sen
Däjn -  30 timmar och 42 minuter sen
Danne -  31 timmar och 48 minuter sen
Bastardo -  44 timmar och 16 minuter sen
eriksson -  45 timmar och 3 minuter sen
Startsida
Dejarik #4 ute nu
2011-05-16
Image
Dejarik #4 finns ute nu. Numret innehåller turneringsregler på svenska till Star Wars Miniatures. Reglerna är baserade på de officiella turneringsreglerna från DCI och SWMGPA men innehåller inte regler för turneringsformaten Limited och Dynamic Duo. Turneringsreglerna som publiceras här har växt fram de senaste fem åren på de turneringar som spelats i Umeå (arrangerade av föreningen Innsmouth's Finests lokalavdelning Echo Base.
 
Nostalgi på Stank.nu
2011-03-16
Image

Det sägs att vissa ting bör lämnas orörda, glömmas bort eller åtminstone behandlas med den distans som nostalgiska företeelser kan hanteras. Nu finns en gammal godbit ur gömmorna att beses och ladda ner här på stank.nu. Huruvida äventyret ifråga inte skulle ha plockats fram ur den där slitna pärmen med namnet "Rollspel", nedskrivet på en numera luggsliten papperslapp och fäst med tejp, är upp till läsaren ett avgöra, men helt klart faller äventyret inom den senare av de tre uppräknade kategorierna.

Läs mer...
 
Viking lever vidare
2011-02-20
Image

Fänaden dör, fränder dö, själv dör du likaledes; ett vet jag som aldrig dör, dom över död man.

Hávamál, den höges (Odens) sång

Läs mer...
 
God Jul
2010-12-24
Image
Stank.nu önskar alla våra besökare en riktigt God Jul. I sista minuten kommer här några viktiga tips inför den stundande helgen: http://www.youtube.com/watch?v=Z5nnrpki5FM (PS. Är du under 18 går det förstås lika bra med sockerdricka och en grankotte.)
 
Dejarik #3 är här
2010-10-02
Image
I Dejarik nummer 3 bjuder redaktionen på en lång artikel om Old Republic era till Star Wars Miniatures och om inte det är nog så finns det ett färdigt actionscenario (med karta!) till samma spel. Hur många droids klarar du av? Till Word of Warcraft Miniatures har vi Quest-kort och HorrorClix-spelarna får en repetition av hur minions fungerar och ska användas. 
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 16 - 20 av 37