Resa genom Norrland
Bräd- och kortspel

Expansion till brädspelet Ticket to Ride Europe, i form av ett spelbräde över Norrland och angränsande territorier i Norge och Finland. Kartan omfattar 248 rutor och 57 orter. Passar 2-4 spelare, avancerad svårighetsgrad. Innehåller (1) Karta/spelbräde 4x A3 (2) 54st anbudskort/upp...

[Läs mer]
100 bästa brädspel och kortspel
Bräd- och kortspel

2016 var året då min brädspelssamling sprängde 500-spelsvallen, och det var också det år jag kände att jag spelat nog många spel för att kunna sätta samman en top 100-lista över mina favoriter, där jag faktiskt kan rekommendera vart och ett av dessa; de f...

[Läs mer]
Äventyr
Övrigt

Äventyr är ett spännande rollspel för 2 eller fler spelare från 7 år och uppåt. I detta häfte hittar du regler och stöd för att spela, men du behöver också minst en tiosidig tärning (finns att köpa i en välsorterad spelbutik), papper och penna. Sedan är det bara att sätta igång! Äventyr stimulerar fantasin och tränar s...

[Läs mer]





Glömt ditt lösenord?

Senast inloggade

Kenneth -  2 timmar och 53 minuter sen
Däjn -  5 timmar och 5 minuter sen
eriksson -  6 timmar och 5 minuter sen
snerrick -  6 timmar och 37 minuter sen
Antor -  13 timmar och 46 minuter sen
Startsida
X-Men-frossa i Dejarik #5
2012-04-29
Image
Vi firar litet jubileum när figurspelstidningen Dejarik fyller fem nummer - hurra! Årets första nummer innehåller bland annat en massiv och komplett guide till X-Men i HeroClix (artikeln sträcker sig äver 23 fullmatade sidor!) och nyheter om Star Wars Miniatures framtid.
 
Nostalgi i Nyår?
2011-12-31
Image
Husregler är modifikationer och tillägg som i författarens ögon gör ett spel bättre eller fyller upp luckor i mekaniken. Som sådana är husregler alltid subjektiva och det är upp till varje spelledare och spelargrupp vilka regler man vill använda, om man vill använda dem rakt av, modifiera dem eller bara låta sig inspireras av dem. Dessa husregler är avsedda att användas tillsammans med Drakar & Demoners grundregler, 3:e utgåvan. Nostalgitripp i vinter? (Kolla gärna in övriga artiklar till DoD här på stank.nu)
 
666 - The Yatzy of the Beast
2011-09-25

Image

Nu kommer det häftigaste som hänt spelvärlden sedan datorspelet Ed Hunter, nämligen ett skönt Iron Maiden-Yatzy, där det bästa du kan slå är – just det, 6, 6 och 6. Smiska in en Virtual IX, rulla 2:or för minuterna innan midnatt och Acacia avenue. Och du, får du snake eyes gäller det att vara snabb. Eller dö. 
 
Jag ska måla hela världen
2011-09-04
Image
Daniel Lehto överraskar igen, den första expansionen till nybörjarrollspelet Äventyr är en målarbok, med både målarbilder och lite pyssel. Nu kan ni ladda hem den från stank.nu:s artikelarkiv.
 
Ladda ner ett nybörjarrollspel
2011-08-10
ImageDet är med stolthet vi på stank.nu kan presentera Daniel Lehtos senaste skapelse: Äventyr - ett komplett rollspel för nybörjare och yngre. Äventyr stimulerar fantasin och tränar spelarna att samarbeta. Tillsammans skapar de i spelet sagor där de själva är hjältarna.
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa > Sista >>

Resultat 11 - 15 av 37