Resa genom Norrland
Brd- och kortspel

Expansion till brädspelet Ticket to Ride Europe, i form av ett spelbräde över Norrland och angränsande territorier i Norge och Finland. Kartan omfattar 248 rutor och 57 orter. Passar 2-4 spelare, avancerad svårighetsgrad. Innehåller (1) Karta/spelbräde 4x A3 (2) 54st anbudskort/upp...

[Ls mer]
100 bsta brdspel och kortspel
Brd- och kortspel

2016 var året då min brädspelssamling sprängde 500-spelsvallen, och det var också det år jag kände att jag spelat nog många spel för att kunna sätta samman en top 100-lista över mina favoriter, där jag faktiskt kan rekommendera vart och ett av dessa; de f...

[Ls mer]
WQ19 del 1
Fansin

Det nittonde numret av Daniel Lehtos Weird Quest bjuder p hela 119 sidor rollspel och annat trevligt. Merparten av numret r vikt t ett ventyr fr 80-talsvarianten av Mutant. Observera att numret r uppdelat p tre separata filer. Detta r del 1 som innehller Mutant-ventyret.

[Ls mer]

Glmt ditt lsenord?

Senast inloggade

Kenneth -  2 timmar och 39 minuter sen
Danne -  2 timmar och 58 minuter sen
snerrick -  4 timmar och 4 minuter sen
MarcusMarvel -  10 timmar och 58 minuter sen
Djn -  25 timmar och 27 minuter sen
Startsida
Inga lamm bland lejonen PDF Skriv ut E-post
2016-03-11

Image

Dags för ett nytt äventyr till Warhammer FRP. Huvudintrigen i äventyret är ränkerna inför ett kommande tornerspel som hålls av den furst som går under namnet Lejonet av Zubóa. Rollpersonerna är verkligen inga lamm, men även de smutsigaste och svartaste av hjärtan kan med tur, skicklighet och listiga ränker vinna det mäktiga Lejonets gunst.

Nu finns ett nytt äventyr för Warhammer FRP för nedladdning här på stank.nu, med titeln Lejonhjärtan. Eller nytt och nytt... äventyret författades år 2002 och har blivit liggande i träda allt sedan dess. Nu, fjorton år senare, verkar det så se dagens ljus. Mycket har hänt sedan dess; Warhammer FRP ersattes av den andra utgåvan (2005), och sedermera även en tredje, helt annorlunda, utgåva. Jag har valt att behålla regelverket från den första utgåvan i denna artikel, men det är en smal sak för spelledaren att konvertera rollpersoner och spelledarpersoner till en senare utgåva. Då äventyret inte är särskilt hårt knutet till Warhammer-världen går det också bra att använda reglerna från snart nog vilket fantasyspel som helst eller låta äventyret utspela sig i ett annat universa. Mycket nöje!

- Författaren