Resa genom Norrland
Bräd- och kortspel

Expansion till brädspelet Ticket to Ride Europe, i form av ett spelbräde över Norrland och angränsande territorier i Norge och Finland. Kartan omfattar 248 rutor och 57 orter. Passar 2-4 spelare, avancerad svårighetsgrad. Innehåller (1) Karta/spelbräde 4x A3 (2) 54st anbudskort/upp...

[Läs mer]
100 bästa brädspel och kortspel
Bräd- och kortspel

2016 var året då min brädspelssamling sprängde 500-spelsvallen, och det var också det år jag kände att jag spelat nog många spel för att kunna sätta samman en top 100-lista över mina favoriter, där jag faktiskt kan rekommendera vart och ett av dessa; de f...

[Läs mer]
Rollformulär till DoD Expert
Drakar och Demoner

Ett rollformulär till Drakar och Demoner Expert med det allra viktigaste. Plats för ansiktsbild, utrustning och yrkesfärdigheter.

 

Skapad av Fredrik Eriksson.

[Läs mer]

Glömt ditt lösenord?

Senast inloggade

Kenneth -  2 timmar och 54 minuter sen
Däjn -  5 timmar och 7 minuter sen
eriksson -  6 timmar och 6 minuter sen
snerrick -  6 timmar och 39 minuter sen
Antor -  13 timmar och 47 minuter sen
Startsida
Välkommen till Nehwon! PDF Skriv ut E-post
2015-04-28
Image
En ny artikel på stank.nu ger en beskrivning av världen Nehwon, känd genom Fritz Leibers berättelser om Lankhmar. Nehwon har länge varit en populär värld att skildra, inte minst i rollspelssammanhang, men dessa skildringar har som regel också ofta motsagt mycket av den information som ges i böckerna så därför har författaren här strävat efter att ge läsaren en mer samstämmig bild.
Artikeln är konstruerad för att användas i rollspel i första hand, men fungerar också lika bra som ett uppslagsverk över Nehwon, behändigt att ha vid sidan när man läser Leibers böcker, eller också som en egen introduktion i sig självt till den fantastiska värld som är Nehwon.
 
Nästa >