Resa genom Norrland
Bräd- och kortspel

Expansion till brädspelet Ticket to Ride Europe, i form av ett spelbräde över Norrland och angränsande territorier i Norge och Finland. Kartan omfattar 248 rutor och 57 orter. Passar 2-4 spelare, avancerad svårighetsgrad. Innehåller (1) Karta/spelbräde 4x A3 (2) 54st anbudskort/upp...

[Läs mer]
100 bästa brädspel och kortspel
Bräd- och kortspel

2016 var året då min brädspelssamling sprängde 500-spelsvallen, och det var också det år jag kände att jag spelat nog många spel för att kunna sätta samman en top 100-lista över mina favoriter, där jag faktiskt kan rekommendera vart och ett av dessa; de f...

[Läs mer]
Kai-mästaren
Drakar och Demoner

Alternativa regler för kai-mästare i Ensamma Vargens värld. Enligt författaren fullständigt kompatibla med Drakar och Demoner Expert, samt grundreglerna.

[Läs mer]

Glömt ditt lösenord?

Senast inloggade

Kenneth -  3 timmar och 1 minut sen
snerrick -  3 timmar och 31 minuter sen
eriksson -  4 timmar och 2 minuter sen
Däjn -  6 timmar och 27 minuter sen
Danne -  33 timmar och 24 minuter sen
Startsida
Välkommen till nya Stank.nu PDF Skriv ut E-post
2008-11-03
Image

Startskottet för den nya Stank har gått och det du nu bevittnar är resultatet av våra ansträngningar för att göra webbsidan mera modern och ändamålsorienterad. Vi hoppas att detta skall vara till belåtenhet och vill samtidigt passa på att lotsa in er i de nya funktionerna på sidan.

Menysystemet är uppdelat i fem olika sektioner med huvudmenyn högst upp. Nyheter där är en mera praktisk länk till Heroclix-sidan Danger Room. Annars inrymmer huvudmenyn och menyn till vänster inte större nyheter. Under Stank.nu respektive Föreningen har vi samlat specifika ingångar till respektive områden i hopp om att göra det enklare att navigera till dessa för intresserade. Samtliga dokument skall dessutom vara uppdaterade. För medlemmar finns också en Bossebus-meny med åtkomst bl.a. till vår filmdatabas och fotohörna. Den senare är under uppbyggnad.

 

Samtliga användare och foruminlägg är konverterade över från den gamla sidan och det ska gå bra att logga in precis som vanligt. Passa på att navigera runt på sidan och skriv gärna i ”Felanmälan och förbättringar” om det är något som du anser är värt att påpeka. Om det föreligger några problem med att t.ex. logga in eller liknande vilket omöjliggör ett foruminläggsskapande så kan man använda ”Kontakta oss” uppe i huvudmenyn så tar vi tag i problemet så snart vi har möjlighet.

 

Vi hörs!

 

/Stank.nu-gruppen

 
< Föregående